Zuiders aperospiesje met artisjok en chorizo
Zuiders aperospiesje met artisjok en chorizo

Zuiders aperospiesje met artisjok en chorizo

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 105 kcal
Energie 439 kj
Vet 9.5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 1.1 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 3.4 g
Zout 0.7 g
natrium 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min
  2. Snij de tomaten in 2.

  3. Laat de mozzarella uitlekken.

  4. Prik een half tomaatje, een stukje artisjok, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella op een prikker. Vouw de chorizo in 4 en prik ook op de prikker. Eindig met de olijf.

  5. Herhaal dit voor de andere prikkers. Leg op een serveerbord. Besprenkel net voor het serveren met de pesto.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min
  2. Snij de tomaten in 2.

  3. Laat de mozzarella uitlekken.

  4. Prik een half tomaatje, een stukje artisjok, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella op een prikker. Vouw de chorizo in 4 en prik ook op de prikker. Eindig met de olijf.

  5. Herhaal dit voor de andere prikkers. Leg op een serveerbord. Besprenkel net voor het serveren met de pesto.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 105 kcal
Energie 439 kj
Vet 9.5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 1.1 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 3.4 g
Zout 0.7 g
natrium 0.3 g

Bekijk het recept digitaal