Zuiders aperospiesje met artisjok en chorizo
- Bewaar

- Bewaar
Zuiders aperospiesje met artisjok en chorizo
20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
105 kcal
Energie
439 kj
Vet
9.5 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
1.1 g
Suiker
0.8 g
Vezel
0.7 g
Eiwit
3.4 g
Zout
0.7 g
natrium
0.3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
20 min
-
Snij de tomaten in 2.
-
Laat de mozzarella uitlekken.
-
Prik een half tomaatje, een stukje artisjok, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella op een prikker. Vouw de chorizo in 4 en prik ook op de prikker. Eindig met de olijf.
-
Herhaal dit voor de andere prikkers. Leg op een serveerbord. Besprenkel net voor het serveren met de pesto.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
20 min
-
Snij de tomaten in 2.
-
Laat de mozzarella uitlekken.
-
Prik een half tomaatje, een stukje artisjok, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella op een prikker. Vouw de chorizo in 4 en prik ook op de prikker. Eindig met de olijf.
-
Herhaal dit voor de andere prikkers. Leg op een serveerbord. Besprenkel net voor het serveren met de pesto.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
105 kcal
Energie
439 kj
Vet
9.5 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
1.1 g
Suiker
0.8 g
Vezel
0.7 g
Eiwit
3.4 g
Zout
0.7 g
natrium
0.3 g
Gerelateerde recepten
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?