- Bewaar

- Bewaar
Barbecuesaus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (5 min.)
-
Doe alle ingrediënten in een kookpot en laat 5 min. koken.
-
Laat afkoelen en bewaar afgesloten in de koelkast ± 2 weken.
Ook lekker ...
Gebruik de saus ook eens om vlees en groenten mee te lakken. Besmeer die daarvoor met wat barbecuesaus als ze bijna gaar zijn en bak kort af. Laat zeker niet te lang bakken, want de suiker in de saus gaat al snel karamelliseren.
Variëren?
Probeer in plaats van mosterd ook eens teriyakisaus, pikante looksaus of srirachamayonaise.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding (5 min.)
-
Doe alle ingrediënten in een kookpot en laat 5 min. koken.
-
Laat afkoelen en bewaar afgesloten in de koelkast ± 2 weken.
Ook lekker ...
Gebruik de saus ook eens om vlees en groenten mee te lakken. Besmeer die daarvoor met wat barbecuesaus als ze bijna gaar zijn en bak kort af. Laat zeker niet te lang bakken, want de suiker in de saus gaat al snel karamelliseren.
Variëren?
Probeer in plaats van mosterd ook eens teriyakisaus, pikante looksaus of srirachamayonaise.