- Bewaar

- Bewaar
Toast met gemarineerd geitenkaasje en gerookte zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes van 1,5 cm met een scherp mes. Leg ze op een schotel en verdeel er de verse kruiden over. Besprenkel met de olijfolie en laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Verhit intussen de oven op 200 °C.
-
Rol het bladerdeeg uit en snij in vierkanten van 4 bij 4 cm. Leg op een bakplaat met bakpapier (gebruik het bakpapier van het bladerdeeg). Prik enkele keren in de vierkanten met een vork. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg knapperig is.
-
Beleg de toasts met de geitenkaas met kruiden, de gerookte zalm en de uitgelekte kappertjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Snij de geitenkaas in schijfjes van 1,5 cm met een scherp mes. Leg ze op een schotel en verdeel er de verse kruiden over. Besprenkel met de olijfolie en laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Verhit intussen de oven op 200 °C.
-
Rol het bladerdeeg uit en snij in vierkanten van 4 bij 4 cm. Leg op een bakplaat met bakpapier (gebruik het bakpapier van het bladerdeeg). Prik enkele keren in de vierkanten met een vork. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg knapperig is.
-
Beleg de toasts met de geitenkaas met kruiden, de gerookte zalm en de uitgelekte kappertjes.