Toast met gemarineerd geitenkaasje en gerookte zalm
Toast met gemarineerd geitenkaasje en gerookte zalm

Toast met gemarineerd geitenkaasje en gerookte zalm

30 min.
Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 467 kcal
Energie 1954 kj
Vet 32.5 g
Verzadigd vet 15.2 g
Koolhydraat 21.9 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 21.3 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 40 min.
  2. Snij de geitenkaas in schijfjes van 1,5 cm met een scherp mes. Leg ze op een schotel en verdeel er de verse kruiden over. Besprenkel met de olijfolie en laat 30 min. marineren in de koelkast.

  3. Verhit intussen de oven op 200 °C.

  4. Rol het bladerdeeg uit en snij in vierkanten van 4 bij 4 cm. Leg op een bakplaat met bakpapier (gebruik het bakpapier van het bladerdeeg). Prik enkele keren in de vierkanten met een vork. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg knapperig is.

  5. Beleg de toasts met de geitenkaas met kruiden, de gerookte zalm en de uitgelekte kappertjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 40 min.
  2. Snij de geitenkaas in schijfjes van 1,5 cm met een scherp mes. Leg ze op een schotel en verdeel er de verse kruiden over. Besprenkel met de olijfolie en laat 30 min. marineren in de koelkast.

  3. Verhit intussen de oven op 200 °C.

  4. Rol het bladerdeeg uit en snij in vierkanten van 4 bij 4 cm. Leg op een bakplaat met bakpapier (gebruik het bakpapier van het bladerdeeg). Prik enkele keren in de vierkanten met een vork. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot het bladerdeeg knapperig is.

  5. Beleg de toasts met de geitenkaas met kruiden, de gerookte zalm en de uitgelekte kappertjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 467 kcal
Energie 1954 kj
Vet 32.5 g
Verzadigd vet 15.2 g
Koolhydraat 21.9 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 21.3 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g

Bekijk het recept digitaal