- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde portobello met gegrilde asperges
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Bestrijk de portobello’s met de teriyakisaus. Bestrijk de aspergepunten met de olie en kruid met peper en zout.
-
Snij de radijzen in 4. Snij de limoen in partjes.
-
Doe de sla in een grote schaal.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Gril de portobello’s 4 à 5 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Gril de aspergepunten 7 à 8 min. op een matig warme barbecue.
-
Snij de asperges in 3 en de portobello in plakjes. Verdeel over de sla. Werk af met de radijzen, het sesamzaad en de partjes limoen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Bestrijk de portobello’s met de teriyakisaus. Bestrijk de aspergepunten met de olie en kruid met peper en zout.
-
Snij de radijzen in 4. Snij de limoen in partjes.
-
Doe de sla in een grote schaal.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Gril de portobello’s 4 à 5 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Gril de aspergepunten 7 à 8 min. op een matig warme barbecue.
-
Snij de asperges in 3 en de portobello in plakjes. Verdeel over de sla. Werk af met de radijzen, het sesamzaad en de partjes limoen.