- Bewaar
- Bewaar
Gevulde portobello's caprese
Onze drankensuggesties
Bier Tripel d'Anvers Sterk blond bier Wijn Cetus Reserve Chardonnay W.O. Robertson Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de blaadjes basilicum fijn.
-
Meng de olijfolie onder de kerstomaten en kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Meng er de mozzarellabolletjes en de helft van het basilicum onder.
-
Vul de portobello's met de tomaat-mozzarellamengeling.
-
Bereiding op de barbecue (10 à 12 min.)
-
Schik de portobello's in aluminium schaaltjes en bak 10 à 12 min. op een goed warme barbecue (het liefst met deksel).
-
Bestrooi met de rest van het basilicum.
- Een barbecue zonder deksel? Dek de schaaltjes dan af met aluminiumfolie. - Helemaal geen barbecue? Zet de portobello's dan 10 à 12 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. - Deze gevulde portobello's zijn ook lekker met feta in plaats van mozzarella.
Onze drankensuggesties
Bier Tripel d'Anvers Sterk blond bier Wijn Cetus Reserve Chardonnay W.O. Robertson Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de blaadjes basilicum fijn.
-
Meng de olijfolie onder de kerstomaten en kruid met de Italiaanse kruiden, peper en zout. Meng er de mozzarellabolletjes en de helft van het basilicum onder.
-
Vul de portobello's met de tomaat-mozzarellamengeling.
-
Bereiding op de barbecue (10 à 12 min.)
-
Schik de portobello's in aluminium schaaltjes en bak 10 à 12 min. op een goed warme barbecue (het liefst met deksel).
-
Bestrooi met de rest van het basilicum.
- Een barbecue zonder deksel? Dek de schaaltjes dan af met aluminiumfolie. - Helemaal geen barbecue? Zet de portobello's dan 10 à 12 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C. - Deze gevulde portobello's zijn ook lekker met feta in plaats van mozzarella.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tripel d'Anvers Sterk blond bier Wijn Cetus Reserve Chardonnay W.O. Robertson Zuid-Afrika