- Bewaar

- Bewaar
Portobello Bruschetta Style
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Pers het knoflook fijn.
-
Snipper 3/4 van het basilicum fijn. Meng samen met de helft van het knoflook en 2 el olijfolie onder de tomatenblokjes. Kruid met peper. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 3 Meng de rest van het geperste knoflook met 2 el olijfolie.
-
3 Meng de rest van het geperste knoflook met 2 el olijfolie.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bestrijk de portobello’s met de olijfolie met knoflook en kruid met peper en zout. Bak ± 4 min. aan elke kant op de grill (indirect grillen) op een goed warme barbecue. Of leg de portobello’s op een plancha of aluminium schaaltje op de barbecue.
-
Neem de portobello’s van het vuur en vul ze met de tomatenblokjes. Werk zigzaggend af met de balscamicocrème en bestrooi met de rest van de blaadjes basilicum. Geef een draai van de pepermolen en werk af met wat himalayazout.
recept voor elke dag
Van dit BBQ-recept maak je snel een recept voor elke dag. Bak de portobello’s dan 4 min. aan elke kant in de grillpan.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Snij de tomaten in 4, verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Pers het knoflook fijn.
-
Snipper 3/4 van het basilicum fijn. Meng samen met de helft van het knoflook en 2 el olijfolie onder de tomatenblokjes. Kruid met peper. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 3 Meng de rest van het geperste knoflook met 2 el olijfolie.
-
3 Meng de rest van het geperste knoflook met 2 el olijfolie.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bestrijk de portobello’s met de olijfolie met knoflook en kruid met peper en zout. Bak ± 4 min. aan elke kant op de grill (indirect grillen) op een goed warme barbecue. Of leg de portobello’s op een plancha of aluminium schaaltje op de barbecue.
-
Neem de portobello’s van het vuur en vul ze met de tomatenblokjes. Werk zigzaggend af met de balscamicocrème en bestrooi met de rest van de blaadjes basilicum. Geef een draai van de pepermolen en werk af met wat himalayazout.
recept voor elke dag
Van dit BBQ-recept maak je snel een recept voor elke dag. Bak de portobello’s dan 4 min. aan elke kant in de grillpan.