- Bewaar

- Bewaar
Gordita smashed burger
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Snipper de ijsbergsla en rode ui fijn. Laat de augurkschijfjes uitlekken.
-
Meng de mosterd, ketchup en mayonaise. Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verdeel het gehakt in 4 porties. Druk een portie op elke taco, spreid uit tot aan de randen. Kruid met de kruidenmix.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de taco 8 à 10 min. op een bakplaat met de vleeskant naar beneden, tot het vlees gaar is. Draai om en leg er een sneetje cheddar op. Dek af (dat gaat gemakkelijk op een barbecue met deksel) en laat de kaas smelten (± 1 min.).
-
Beleg met de sla, de ui, augurken, saus en sesamzaadjes en vouw dicht.
Serveertip
Je kan deze ook in 4 punten snijden, zo kan je dit ook makkelijk als een hapje serveren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Snipper de ijsbergsla en rode ui fijn. Laat de augurkschijfjes uitlekken.
-
Meng de mosterd, ketchup en mayonaise. Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verdeel het gehakt in 4 porties. Druk een portie op elke taco, spreid uit tot aan de randen. Kruid met de kruidenmix.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bak de taco 8 à 10 min. op een bakplaat met de vleeskant naar beneden, tot het vlees gaar is. Draai om en leg er een sneetje cheddar op. Dek af (dat gaat gemakkelijk op een barbecue met deksel) en laat de kaas smelten (± 1 min.).
-
Beleg met de sla, de ui, augurken, saus en sesamzaadjes en vouw dicht.
Serveertip
Je kan deze ook in 4 punten snijden, zo kan je dit ook makkelijk als een hapje serveren.