Groentepannetje met chipolata en aardappelgnocchi
Groentepannetje met chipolata en aardappelgnocchi

Groentepannetje met chipolata en aardappelgnocchi

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 22.8 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 48.6 g
Suiker 6.1 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 29.2 g
Zout 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de ui in ringen. Snipper het knoflook fijn. Snij de muntblaadjes in fijne reepjes.

  3. Snij de chipolata's in stukken van 3 cm.

  4. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig.

  5. Voeg de chipolata samen met de spekreepjes en de aardappelgnocchi toe aan de pan. Roerbak 5 min. Kruid met de tijm.

  6. Roer er de spinazie en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. doorkoken. Bestrooi het groentepannetje met de fijngesnipperde muntblaadjes.

Tip

Is je braadpan te klein? Voeg de spinazie dan in 2 of 3 keer toe, dan slinkt ze veel sneller en kan je er makkelijk de andere ingrediënten onder roeren.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Snij de ui in ringen. Snipper het knoflook fijn. Snij de muntblaadjes in fijne reepjes.

  3. Snij de chipolata's in stukken van 3 cm.

  4. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig.

  5. Voeg de chipolata samen met de spekreepjes en de aardappelgnocchi toe aan de pan. Roerbak 5 min. Kruid met de tijm.

  6. Roer er de spinazie en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. doorkoken. Bestrooi het groentepannetje met de fijngesnipperde muntblaadjes.

Tip

Is je braadpan te klein? Voeg de spinazie dan in 2 of 3 keer toe, dan slinkt ze veel sneller en kan je er makkelijk de andere ingrediënten onder roeren.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 525 kcal
Vet 22.8 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 48.6 g
Suiker 6.1 g
Vezel 4.1 g
Eiwit 29.2 g
Zout 3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Augustijn Blond Licht zoete aanzet met fruitige accenten, daarna aangenaam vol. Fijne frisse afdronk met een heel licht bittere toets.

Bekijk het recept digitaal