- Bewaar

- Bewaar
Groentepannetje met chipolata en aardappelgnocchi
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Blond Licht zoete aanzet met fruitige accenten, daarna aangenaam vol. Fijne frisse afdronk met een heel licht bittere toets.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de ui in ringen. Snipper het knoflook fijn. Snij de muntblaadjes in fijne reepjes.
-
Snij de chipolata's in stukken van 3 cm.
-
Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig.
-
Voeg de chipolata samen met de spekreepjes en de aardappelgnocchi toe aan de pan. Roerbak 5 min. Kruid met de tijm.
-
Roer er de spinazie en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. doorkoken. Bestrooi het groentepannetje met de fijngesnipperde muntblaadjes.
Is je braadpan te klein? Voeg de spinazie dan in 2 of 3 keer toe, dan slinkt ze veel sneller en kan je er makkelijk de andere ingrediënten onder roeren.
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Blond Licht zoete aanzet met fruitige accenten, daarna aangenaam vol. Fijne frisse afdronk met een heel licht bittere toets.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snij de ui in ringen. Snipper het knoflook fijn. Snij de muntblaadjes in fijne reepjes.
-
Snij de chipolata's in stukken van 3 cm.
-
Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de ui en het knoflook 1 min. glazig.
-
Voeg de chipolata samen met de spekreepjes en de aardappelgnocchi toe aan de pan. Roerbak 5 min. Kruid met de tijm.
-
Roer er de spinazie en de diepgevroren erwten onder en overgiet met de room. Kruid met peper en zout en laat nog 2 min. doorkoken. Bestrooi het groentepannetje met de fijngesnipperde muntblaadjes.
Is je braadpan te klein? Voeg de spinazie dan in 2 of 3 keer toe, dan slinkt ze veel sneller en kan je er makkelijk de andere ingrediënten onder roeren.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Augustijn Blond Licht zoete aanzet met fruitige accenten, daarna aangenaam vol. Fijne frisse afdronk met een heel licht bittere toets.