- Bewaar

- Bewaar
Havermoutkoekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de zachte boter en de rietsuiker tot een glad mengsel. Voeg het ei, de bloem, het vanillearoma, de kaneel en het zout toe. Mix alles goed. Voeg de havermout en de zachte veenbessen toe en meng met een vork.
-
Schep met een koffielepel kleine porties deeg op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat de koekjes nog 5 min. rusten op het bakpapier. Maak los en laat daarna afkoelen op een rooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de zachte boter en de rietsuiker tot een glad mengsel. Voeg het ei, de bloem, het vanillearoma, de kaneel en het zout toe. Mix alles goed. Voeg de havermout en de zachte veenbessen toe en meng met een vork.
-
Schep met een koffielepel kleine porties deeg op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat de koekjes nog 5 min. rusten op het bakpapier. Maak los en laat daarna afkoelen op een rooster.