Makkelijke marinades voor je BBQ
Hoe vlees marineren?
- Gebruik een kwastje om de ingrediënten te bestrijken.
- Dungesneden vlees (bv. biefstuk of varkensfilet) laat je 1 à 3 u. afgedekt rusten in de koelkast.
- Grotere stukken vlees met bot (bv. entrecote) rusten het best nog wat langer, ± 4 u.
- Dep het vlees droog met wat keukenpapier voor je het grilt.
Hoe marinades maken?
Meng de ingrediënten gewoon in een kommetje met een klopper of schud ze door elkaar in een bokaal. Hoe makkelijk kan het zijn.
BBQ of niet. We leggen elke dag onze prijzen op de rooster.
In de beenhouwerij kijken we altijd uit naar het BBQ-seizoen. Het seizoen van de ribbetjes, de groenteburgers, of mijn persoonlijke favoriet: de kalkoenbrochettes! En bij ons koop je al dat lekkers voor de laagste prijzen. Wij checken elke dag de prijzen en promo's van onze concurrenten, en verlagen de onze. Want BBQ of niet. Wij leggen elke dag onze prijzen op de rooster.