Vis op de BBQ: recepten en tips
Sardines, kabeljauw, zalm, tonijnsteaks en inktvistubes op de BBQ
- Marineer de vis of inktvistubes voor het grillen om extra smaak toe te voegen. Bijvoorbeeld met een marinade van olijfolie, citroensap, knoflook en verse kruiden. Of laat je inspireren door onze recepten voor marinades.
- Gril stevige vissoorten zoals tonijnsteaks, inktvistubes en sardines direct boven de hittebron op een matig tot hoog vuur. Draai de vis halverwege om. 1 keer draaien is voldoende, anders valt hij uit elkaar.
Mosselen, scampi's en gamba's op de BBQ
- Gebruik een aluminium schaaltje: zo vallen kleine en delicate zeevruchten niet door het rooster.
- Gril snel op een hoog vuur: scampi's en gamba's zijn klaar van zodra ze mooi roze en stevig zijn. Mosselen geef je het best voldoende ruimte om open te komen.
BBQ of niet. We leggen elke dag onze prijzen op de rooster.
In de beenhouwerij kijken we altijd uit naar het BBQ-seizoen. Het seizoen van de ribbetjes, de groenteburgers, of mijn persoonlijke favoriet: de kalkoenbrochettes! En bij ons koop je al dat lekkers voor de laagste prijzen. Wij checken elke dag de prijzen en promo's van onze concurrenten, en verlagen de onze. Want BBQ of niet. Wij leggen elke dag onze prijzen op de rooster.