- Bewaar

- Bewaar
Vispapillot met mosselen en fruitbier
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Spoel de mosselen in water. Snij de preien in heel dunne reepjes. Snij de venkels in 4 en verwijder het harde middenstuk. Snipper elk partje heel fijn. Snipper de lente-uitjes fijn en hak de peterselieblaadjes fijn.
-
Leg per papillot 1 vel bakpapier op 1 vel aluminiumfolie. Verdeel er de prei en de venkel over en daarna de diepgevroren kabeljauwblokjes en de mosselen. Vouw de folie al een beetje naar boven en verdeel er de peterselie en lente-uitjes over.
-
Overgiet elke papillot met een beetje bier. Kruid met peper en een beetje zout (niet te veel, de mosselen hebben al een zilte smaak) en verdeel er de boter in klontjes over. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (25 min.)
-
Bak de papillotten 25 min. op een hete barbecue tot de vis gaar is.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Spoel de mosselen in water. Snij de preien in heel dunne reepjes. Snij de venkels in 4 en verwijder het harde middenstuk. Snipper elk partje heel fijn. Snipper de lente-uitjes fijn en hak de peterselieblaadjes fijn.
-
Leg per papillot 1 vel bakpapier op 1 vel aluminiumfolie. Verdeel er de prei en de venkel over en daarna de diepgevroren kabeljauwblokjes en de mosselen. Vouw de folie al een beetje naar boven en verdeel er de peterselie en lente-uitjes over.
-
Overgiet elke papillot met een beetje bier. Kruid met peper en een beetje zout (niet te veel, de mosselen hebben al een zilte smaak) en verdeel er de boter in klontjes over. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (25 min.)
-
Bak de papillotten 25 min. op een hete barbecue tot de vis gaar is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Rosée Fruitbier