- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijke groentebrochette met gemarineerde tofu
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier Wijn Essay Chenin Blanc-Viognier-Roussanne - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Snij de tofu in blokjes. Pel de rode uien en snij in 2. Snij de courgette en de maïskolven in dikke schijven. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Pers het knoflook en de limoen. Meng onder de olijfolie samen met de mosterd, de ketchup, de honing, het paprikapoeder en peper.
-
Doe de courgette, de paprika, de maïs en de rode uien in de marinade en laat even rusten.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Steek de gemarineerde groenten en de blokjes tofu afwisselend op brochettestokjes. Begin en eindig telkens met een kerstomaat.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Gril de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Snipper het bieslook fijn en meng onder de yoghurt. Serveer met de brochettes en de pasta.
Geen barbecueweer ?
Bak de brochettes 15 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier Wijn Essay Chenin Blanc-Viognier-Roussanne - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (30 min.)
-
Snij de tofu in blokjes. Pel de rode uien en snij in 2. Snij de courgette en de maïskolven in dikke schijven. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Pers het knoflook en de limoen. Meng onder de olijfolie samen met de mosterd, de ketchup, de honing, het paprikapoeder en peper.
-
Doe de courgette, de paprika, de maïs en de rode uien in de marinade en laat even rusten.
-
Kook intussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Steek de gemarineerde groenten en de blokjes tofu afwisselend op brochettestokjes. Begin en eindig telkens met een kerstomaat.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Gril de brochettes 4 à 5 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Snipper het bieslook fijn en meng onder de yoghurt. Serveer met de brochettes en de pasta.
Geen barbecueweer ?
Bak de brochettes 15 min. in een voorverwarmde oven op 200 °C.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Paix Dieu Tripel Blond abdijbier Wijn Essay Chenin Blanc-Viognier-Roussanne - Zuid-Afrika