- Bewaar

- Bewaar
Mosselen 'marinière'
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de uien in ringen en hak 3/4 van de peterselie grof. Snipper de rest fijn en hou apart. Verwijder de draden van de selder en snij in stukken? Snipper het bieslook fijn.
-
Spoel de mosselen een paar keer om al het zand de verwijderen.
-
Vul 2/3 van een grote kookpot met de mosselen. Leg er de ui, de selder, de grofgehakte peterselie en het laurierblaadje op en kruid met peper en zout. Laat 10 min. garen op een hoog vuur. Schud de mosselen af en toe op. Ze zijn gaar wanneer de schelpen mooi open zijn.
-
Maak intussen het mosterdsausje: meng de dragonazijn, de fijngehakte peterselie en het bieslook onder de mosterd. Kruid met peper en zout. Serveer met de mosselen.
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de uien in ringen en hak 3/4 van de peterselie grof. Snipper de rest fijn en hou apart. Verwijder de draden van de selder en snij in stukken? Snipper het bieslook fijn.
-
Spoel de mosselen een paar keer om al het zand de verwijderen.
-
Vul 2/3 van een grote kookpot met de mosselen. Leg er de ui, de selder, de grofgehakte peterselie en het laurierblaadje op en kruid met peper en zout. Laat 10 min. garen op een hoog vuur. Schud de mosselen af en toe op. Ze zijn gaar wanneer de schelpen mooi open zijn.
-
Maak intussen het mosterdsausje: meng de dragonazijn, de fijngehakte peterselie en het bieslook onder de mosterd. Kruid met peper en zout. Serveer met de mosselen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Hardys Semillon-Chardonnay Australië