- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel met pasta en fetakaas
Onze drankensuggesties
Wijn Para Celsus - Vino de la Tierra de Castilla Spanje of El Coto - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine stukjes. Snij de champignons in schijfjes. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en maak het los met een vork. Voeg de wortelen, de paprika en de champignons toe. Laat ± 5 min. bakken. Roer regelmatig.
-
Voeg de tomatenpuree en de tomatenstukjes toe. Kruid met de marjolein, de oregano, de cayennepeper, peper en zout. Breng op smaak met wat tabasco. Dek af en laat 15 min. pruttelen op een zacht vuur. Leng de saus aan met een scheutje water.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water met een scheutje olijfolie (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de feta in kleine stukjes.
-
Meng de pasta onder de saus en verdeel over een ovenschaal. Bestrooi met de feta en de geraspte parmezaan. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Para Celsus - Vino de la Tierra de Castilla Spanje of El Coto - D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Schil de wortelen en snij in kleine stukjes. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in kleine stukjes. Snij de champignons in schijfjes. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot en het knoflook glazig. Voeg het gehakt toe en maak het los met een vork. Voeg de wortelen, de paprika en de champignons toe. Laat ± 5 min. bakken. Roer regelmatig.
-
Voeg de tomatenpuree en de tomatenstukjes toe. Kruid met de marjolein, de oregano, de cayennepeper, peper en zout. Breng op smaak met wat tabasco. Dek af en laat 15 min. pruttelen op een zacht vuur. Leng de saus aan met een scheutje water.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water met een scheutje olijfolie (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de feta in kleine stukjes.
-
Meng de pasta onder de saus en verdeel over een ovenschaal. Bestrooi met de feta en de geraspte parmezaan. Zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Para Celsus - Vino de la Tierra de Castilla Spanje of El Coto - D.O.C. Rioja - Spanje