- Bewaar

- Bewaar
Panna cotta van kokos met tropisch fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 4 u. in de koelkast
-
Week de gelatine in koud water en knijp uit.
-
Breng de room, de kokosmelk en de suiker aan de kook in een steelpan. Roer totdat de suiker gesmolten is.
-
Haal van het vuur en laat de gelatine smelten in de room.
-
Verdeel de panna cotta over glaasjes en laat minstens 4 u. opstijven in de koelkast.
-
Snij intussen de passievruchten in 2 en pel de lychees. Schil de pitahaya en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Meng de blokjes met de honing.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof.
-
Werk de glaasjes af met enkele blokjes pitahaya, 1/2 passievrucht en een lychee. Decoreer met een blaadje munt en de geroosterde amandelschilfers.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 4 u. in de koelkast
-
Week de gelatine in koud water en knijp uit.
-
Breng de room, de kokosmelk en de suiker aan de kook in een steelpan. Roer totdat de suiker gesmolten is.
-
Haal van het vuur en laat de gelatine smelten in de room.
-
Verdeel de panna cotta over glaasjes en laat minstens 4 u. opstijven in de koelkast.
-
Snij intussen de passievruchten in 2 en pel de lychees. Schil de pitahaya en snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes. Meng de blokjes met de honing.
-
Rooster de amandelschilfers in een pan zonder vetstof.
-
Werk de glaasjes af met enkele blokjes pitahaya, 1/2 passievrucht en een lychee. Decoreer met een blaadje munt en de geroosterde amandelschilfers.