- Bewaar

- Bewaar
Parelcouscous met verse munt en vegetarische balletjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de muntblaadjes en de abrikozen in fijne reepjes. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in blokjes van 1 cm. Snipper de ui fijn.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Los het bouillonblokje op in het hete water. Kook de parelcouscous 10 à 12 min. in de bouillon. Giet af.
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de broccoli toe en overgiet met 1 dl water. Laat 8 min. afgedekt garen. Giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes 5 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng de broccoli samen met de pijnboompitten, de abrikozen en de verse munt onder de parelcouscous. Serveer met de balletjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Snij 100 g broccoli in stukjes. Kook samen met 30 g parelcouscous 10 à 12 min. gaar in water. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 1 vegetarisch balletje 5 min. Snij in stukjes. 3 Snipper 2 muntblaadjes fijn en meng samen met het balletje onder de couscous en de broccoli.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de muntblaadjes en de abrikozen in fijne reepjes. Snij de broccoli in kleine roosjes. Schil de steel en snij in blokjes van 1 cm. Snipper de ui fijn.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Los het bouillonblokje op in het hete water. Kook de parelcouscous 10 à 12 min. in de bouillon. Giet af.
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. glazig. Voeg de broccoli toe en overgiet met 1 dl water. Laat 8 min. afgedekt garen. Giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes 5 min. goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout.
-
Meng de broccoli samen met de pijnboompitten, de abrikozen en de verse munt onder de parelcouscous. Serveer met de balletjes.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Snij 100 g broccoli in stukjes. Kook samen met 30 g parelcouscous 10 à 12 min. gaar in water. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak 1 vegetarisch balletje 5 min. Snij in stukjes. 3 Snipper 2 muntblaadjes fijn en meng samen met het balletje onder de couscous en de broccoli.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Domaine Saint André I.G.P. Pays d'Oc