- Bewaar

- Bewaar
Veggieballetjes met spinaziegnocchi, en peterselie-basilicumpesto
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn La Fanfinette A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie en het basilicum grof. Mix samen met de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Roer er de spinazie onder en laat ± 5 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de gnocchi 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de spinazie, de pesto en de room onder.
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn La Fanfinette A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie en het basilicum grof. Mix samen met de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Roer er de spinazie onder en laat ± 5 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de gnocchi 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de spinazie, de pesto en de room onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Kwaremont Blond bier Wijn La Fanfinette A.O.P. Côtes du Rhône