- Bewaar

- Bewaar
Pikante veggieballetjes met kruidige taboulé
Onze drankensuggesties
wijn By Barthès 'Prestige' A.O.P. Bandol bier Hoegaarden Wit Witbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de tomaten in kleine stukjes en snipper de ui fijn. Snipper ook de peterselie, koriander en munt fijn.
-
Meng de tomaten, ui, peterselie, koriander en munt onder de parelcouscous. Pers er de limoen over en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout en zet koel weg.
-
Verdeel de veggieballetjes over 4 brochettestokjes. Meng de pilipili met 2 el olijfolie en strijk er de brochettes mee in.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de balletjesbrochettes 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue. Verdeel de taboulé over de border, schik er de brochettes op en werk af met het kerriepoeder en de vegan mayo.
Onze drankensuggesties
wijn By Barthès 'Prestige' A.O.P. Bandol bier Hoegaarden Wit Witbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (15 min.)
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de tomaten in kleine stukjes en snipper de ui fijn. Snipper ook de peterselie, koriander en munt fijn.
-
Meng de tomaten, ui, peterselie, koriander en munt onder de parelcouscous. Pers er de limoen over en meng er de olijfolie onder. Kruid met peper en zout en zet koel weg.
-
Verdeel de veggieballetjes over 4 brochettestokjes. Meng de pilipili met 2 el olijfolie en strijk er de brochettes mee in.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de balletjesbrochettes 2 à 3 min. aan elke kant op de barbecue. Verdeel de taboulé over de border, schik er de brochettes op en werk af met het kerriepoeder en de vegan mayo.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
wijn By Barthès 'Prestige' A.O.P. Bandol bier Hoegaarden Wit Witbier