Raclette met kaasomelet en champignons
- Bewaar

- Bewaar
Raclette met kaasomelet en champignons
15 min.
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
107 kcal
Energie
448 kj
Vet
7.3 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraat
1.4 g
Suiker
1.4 g
Vezel
1.2 g
Eiwit
8.2 g
Zout
0.3 g
natrium
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Snij 4 gelijke schijven van 1 cm dik uit de paprika.
-
Snij de grootste champignons in kleinere stukken.
-
Klop de de eieren met de melk los en meng er de geraspte kaas onder. Kruid met peper.
-
Leg elke schijf paprika in een raclettepannetje en doe er de champignons in. Laat 1 à 2 min. bakken. Overgiet met het eiermengsel en laat verder bakken tot het ei gestold is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Snij 4 gelijke schijven van 1 cm dik uit de paprika.
-
Snij de grootste champignons in kleinere stukken.
-
Klop de de eieren met de melk los en meng er de geraspte kaas onder. Kruid met peper.
-
Leg elke schijf paprika in een raclettepannetje en doe er de champignons in. Laat 1 à 2 min. bakken. Overgiet met het eiermengsel en laat verder bakken tot het ei gestold is.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
107 kcal
Energie
448 kj
Vet
7.3 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraat
1.4 g
Suiker
1.4 g
Vezel
1.2 g
Eiwit
8.2 g
Zout
0.3 g
natrium
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?