Raclette met kaasomelet en champignons
Raclette met kaasomelet en champignons

Raclette met kaasomelet en champignons

15 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 107 kcal
Energie 448 kj
Vet 7.3 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraat 1.4 g
Suiker 1.4 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 8.2 g
Zout 0.3 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij 4 gelijke schijven van 1 cm dik uit de paprika.

  3. Snij de grootste champignons in kleinere stukken.

  4. Klop de de eieren met de melk los en meng er de geraspte kaas onder. Kruid met peper.

  5. Leg elke schijf paprika in een raclettepannetje en doe er de champignons in. Laat 1 à 2 min. bakken. Overgiet met het eiermengsel en laat verder bakken tot het ei gestold is.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij 4 gelijke schijven van 1 cm dik uit de paprika.

  3. Snij de grootste champignons in kleinere stukken.

  4. Klop de de eieren met de melk los en meng er de geraspte kaas onder. Kruid met peper.

  5. Leg elke schijf paprika in een raclettepannetje en doe er de champignons in. Laat 1 à 2 min. bakken. Overgiet met het eiermengsel en laat verder bakken tot het ei gestold is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 107 kcal
Energie 448 kj
Vet 7.3 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraat 1.4 g
Suiker 1.4 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 8.2 g
Zout 0.3 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal