- Bewaar

- Bewaar
Reeragout met fruitig sausje
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine de la Font du Roi A.C. Châteauneuf-du-Pape Krachtige, gecorseerde en kruidige rhônewijn met een mooi en rijk boeket. Lange en karaktervolle afdronk. Bewaring: nog 3 à 5 jaar.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Pel de ui en de teentjes knoflook en snij in grove stukken. Maak de witte selder en de wortel schoon en snij ook grof.
-
Hak de peterselie grof.
-
Meng alle ingrediënten van de marinade en laat het vlees 24 u marineren in de koelkast. Zeef de marinade.
-
Smelt 1 el. boter in een kookpot met dikke bodem. Dep de stukken vlees droog en bak ze goudbruin langs alle kanten.
-
Bestrooi het vlees met 2 el. bloem en overgiet met de wildfond en 2 dl marinadevocht. Laat zachtjes sudderen gedurende 1 u.
-
Voeg er de rozijnen, de gedroogde abrikozen en de pijnboompitten aan toe. Kruid bij naar smaak met peper en zout. Roer er voorzichtig de frambozenazijn en abrikozenconfituur onder en laat nog 15 min. zachtjes sudderen.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine de la Font du Roi A.C. Châteauneuf-du-Pape Krachtige, gecorseerde en kruidige rhônewijn met een mooi en rijk boeket. Lange en karaktervolle afdronk. Bewaring: nog 3 à 5 jaar.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Pel de ui en de teentjes knoflook en snij in grove stukken. Maak de witte selder en de wortel schoon en snij ook grof.
-
Hak de peterselie grof.
-
Meng alle ingrediënten van de marinade en laat het vlees 24 u marineren in de koelkast. Zeef de marinade.
-
Smelt 1 el. boter in een kookpot met dikke bodem. Dep de stukken vlees droog en bak ze goudbruin langs alle kanten.
-
Bestrooi het vlees met 2 el. bloem en overgiet met de wildfond en 2 dl marinadevocht. Laat zachtjes sudderen gedurende 1 u.
-
Voeg er de rozijnen, de gedroogde abrikozen en de pijnboompitten aan toe. Kruid bij naar smaak met peper en zout. Roer er voorzichtig de frambozenazijn en abrikozenconfituur onder en laat nog 15 min. zachtjes sudderen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine de la Font du Roi A.C. Châteauneuf-du-Pape Krachtige, gecorseerde en kruidige rhônewijn met een mooi en rijk boeket. Lange en karaktervolle afdronk. Bewaring: nog 3 à 5 jaar.