- Bewaar

- Bewaar
Roodbaarsfilets met groentecouscous
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc blanc I.G.P. Ardèche Bier Gentse Strop Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Dep droog en snij indien nodig in stukken. Snipper de sjalot fijn. Los het bouillonblokje op in 7 dl heet water.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en laat ± 3 min. pruttelen.
-
Giet er de kippenbouillon bij en breng aan de kook. Voeg de diepgevroren broccolimix toe. Laat 10 min. afgedekt pruttelen op een zacht vuur.
-
Haal van het vuur en voeg de dragon en de couscous toe. Roer door elkaar en laat 10 min. afgedekt zwellen. Roer los met een vork.
-
Verdeel de vis over de borden en serveer met de groentecouscous.
-
Wentel intussen de stukken roodbaarsfilet door de bloem. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de roodbaarsfilet aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc blanc I.G.P. Ardèche Bier Gentse Strop Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Dep droog en snij indien nodig in stukken. Snipper de sjalot fijn. Los het bouillonblokje op in 7 dl heet water.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in een grote kookpot en bak de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en laat ± 3 min. pruttelen.
-
Giet er de kippenbouillon bij en breng aan de kook. Voeg de diepgevroren broccolimix toe. Laat 10 min. afgedekt pruttelen op een zacht vuur.
-
Haal van het vuur en voeg de dragon en de couscous toe. Roer door elkaar en laat 10 min. afgedekt zwellen. Roer los met een vork.
-
Verdeel de vis over de borden en serveer met de groentecouscous.
-
Wentel intussen de stukken roodbaarsfilet door de bloem. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de roodbaarsfilet aan beide kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Cellier du Pont d’Arc blanc I.G.P. Ardèche Bier Gentse Strop Blond bier