- Bewaar

- Bewaar
Vogelnestjes met kwarteleitjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 15 min. in de oven
-
Kook de kwarteleitjes 4 à 5 min. Giet af, koel af met koud water en pel ze.
-
Verwarm intussen de oven voor op 200 °C en snipper de sjalot fijn.
-
Meng het gehakt met de sjalot en de Italiaanse kruiden. Kruid met peper.
-
Maak 12 gelijke bolletjes van het gehakt, druk ze plat en leg in het midden telkens een kwarteleitje. Plooi het gehakt errond dicht en maak er een mooi vogelnestje van.
-
Haal de nestjes door het paneermeel en wrijf in met de olijfolie. Bak gedurende 15 min. in de voorverwarmde oven. Draai ze halverwege de baktijd eens om.
-
Doe de tapenade in een vrolijk kommetje en schik er de vogelnestjes rond.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 15 min. in de oven
-
Kook de kwarteleitjes 4 à 5 min. Giet af, koel af met koud water en pel ze.
-
Verwarm intussen de oven voor op 200 °C en snipper de sjalot fijn.
-
Meng het gehakt met de sjalot en de Italiaanse kruiden. Kruid met peper.
-
Maak 12 gelijke bolletjes van het gehakt, druk ze plat en leg in het midden telkens een kwarteleitje. Plooi het gehakt errond dicht en maak er een mooi vogelnestje van.
-
Haal de nestjes door het paneermeel en wrijf in met de olijfolie. Bak gedurende 15 min. in de voorverwarmde oven. Draai ze halverwege de baktijd eens om.
-
Doe de tapenade in een vrolijk kommetje en schik er de vogelnestjes rond.