- Bewaar

- Bewaar
Witte chocolademousse met rood fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 4 u. opstijven in de koelkast
-
Verwarm de witte chocolade en de melk au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Laat lichtjes afkoelen.
-
Klop de goed koele room bijna volledig stijf. Roer 2 el onder het gesmolten chocolademengsel. Zet 5 à 10 min. in de koelkast.
-
Roer de rest van de slagroom voorzichtig onder het licht afgekoelde chocolademengsel.
-
Klop de eiwitten stijf en schep van boven naar onder met een spatel onder het chocolademengsel.
-
Verdeel de mousse over 4 glazen of schaaltjes. Laat 4 u. opstijven in de koelkast. Werk af met rood fruit.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min. + 4 u. opstijven in de koelkast
-
Verwarm de witte chocolade en de melk au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken). Laat lichtjes afkoelen.
-
Klop de goed koele room bijna volledig stijf. Roer 2 el onder het gesmolten chocolademengsel. Zet 5 à 10 min. in de koelkast.
-
Roer de rest van de slagroom voorzichtig onder het licht afgekoelde chocolademengsel.
-
Klop de eiwitten stijf en schep van boven naar onder met een spatel onder het chocolademengsel.
-
Verdeel de mousse over 4 glazen of schaaltjes. Laat 4 u. opstijven in de koelkast. Werk af met rood fruit.