- Bewaar

- Bewaar
Chocolademousse van 't huis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven (3 min. op halve kracht).
-
Klop de eidooiers met de suiker tot het mengsel witter kleurt.
-
Voeg de gesmolten chocolade toe en klop snel en stevig door elkaar.
-
Klop het eiwit tot stevige sneeuw. Roer eerst enkele lepels losgeklopt eiwit voorzichtig door de chocolademassa en schep er dan pas de rest van het eiwit door (anders kan het eiwit aan stevigheid verliezen).
-
Giet de chocolademousse in coupes en laat opstijven in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven (3 min. op halve kracht).
-
Klop de eidooiers met de suiker tot het mengsel witter kleurt.
-
Voeg de gesmolten chocolade toe en klop snel en stevig door elkaar.
-
Klop het eiwit tot stevige sneeuw. Roer eerst enkele lepels losgeklopt eiwit voorzichtig door de chocolademassa en schep er dan pas de rest van het eiwit door (anders kan het eiwit aan stevigheid verliezen).
-
Giet de chocolademousse in coupes en laat opstijven in de koelkast.