Confituurtaart
Confituurtaart

Confituurtaart

35 min.
Dessert
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kcal
Vet 14.6 g
Koolhydraat 34.7 g
Eiwit 4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Leg 1 vel uitgerold bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Druk het deeg goed aan en prik er een paar keer in met een vork.

  3. Strijk de confituur uit over het deeg.

  4. Snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van 1 cm breed. Leg ze gekruist over elkaar: zo krijgt u een mooi gewafeld ruitjeseffect.

  5. Klop het ei los met een vork en strijk er de reepjes bladerdeeg mee in.

  6. Schuif de taart in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Leg 1 vel uitgerold bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Druk het deeg goed aan en prik er een paar keer in met een vork.

  3. Strijk de confituur uit over het deeg.

  4. Snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van 1 cm breed. Leg ze gekruist over elkaar: zo krijgt u een mooi gewafeld ruitjeseffect.

  5. Klop het ei los met een vork en strijk er de reepjes bladerdeeg mee in.

  6. Schuif de taart in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kcal
Vet 14.6 g
Koolhydraat 34.7 g
Eiwit 4 g

Bekijk het recept digitaal