- Bewaar

- Bewaar
Confituurtaart
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Leg 1 vel uitgerold bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Druk het deeg goed aan en prik er een paar keer in met een vork.
-
Strijk de confituur uit over het deeg.
-
Snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van 1 cm breed. Leg ze gekruist over elkaar: zo krijgt u een mooi gewafeld ruitjeseffect.
-
Klop het ei los met een vork en strijk er de reepjes bladerdeeg mee in.
-
Schuif de taart in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Leg 1 vel uitgerold bladerdeeg met het bakpapier in een grote taartvorm (Ø 28 à 30 cm). Druk het deeg goed aan en prik er een paar keer in met een vork.
-
Strijk de confituur uit over het deeg.
-
Snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van 1 cm breed. Leg ze gekruist over elkaar: zo krijgt u een mooi gewafeld ruitjeseffect.
-
Klop het ei los met een vork en strijk er de reepjes bladerdeeg mee in.
-
Schuif de taart in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min.