- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kippenescalope met courgettislaatje en aardappel in de schil
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Préparation en cuisine (30 min)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in dunne repen.
-
Snij de ongeschilde courgettes met een spiraalsnijder of een dunschiller in slierten. Meng de halfgedroogde kerstomaten samen met de paprikareepjes onder de courgetti.
-
Roer het limoensap onder de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng onder het courgettislaatje. Rasp de parmezaan net voor het serveren boven het courgettislaatje.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de kippenescalopes 2 à 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Verwarm intussen de aardappelen ± 5 min. op de rand van de barbecue.
-
Snij de aardappelen open en bestrooi met zeezout. Serveer met het courgettislaatje en de kippenescalopes.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Préparation en cuisine (30 min)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in dunne repen.
-
Snij de ongeschilde courgettes met een spiraalsnijder of een dunschiller in slierten. Meng de halfgedroogde kerstomaten samen met de paprikareepjes onder de courgetti.
-
Roer het limoensap onder de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng onder het courgettislaatje. Rasp de parmezaan net voor het serveren boven het courgettislaatje.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de kippenescalopes 2 à 3 min. aan elke kant op een matig warme barbecue. Verwarm intussen de aardappelen ± 5 min. op de rand van de barbecue.
-
Snij de aardappelen open en bestrooi met zeezout. Serveer met het courgettislaatje en de kippenescalopes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Blond Blond bier Wijn Caprice des Anges Grain de Gris I.G.P. Vallée du Paradis