Glaasje met surimi, guacamole en kroepoek
Glaasje met surimi, guacamole en kroepoek

Glaasje met surimi, guacamole en kroepoek

15 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 53 kcal
Energie 222 kj
Vet 3.6 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraat 3.6 g
Suiker 1.7 g
Vezel 0.9 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.3 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper de rode ui, hak de dille en snij de surimisticks in stukjes.

  3. Roer de zure room los, meng er de helft van de dille onder en kruid met peper.

  4. Snij de ongeschilde appel in 2, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.

  5. Verdeel de guacamole, de rucola, de surimi, de appel en de rode ui over je glaasjes.

  6. Werk af met een toefje zure room en de rest van de dille. Verkruimel over elk glaasje ook een kroepoek.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snipper de rode ui, hak de dille en snij de surimisticks in stukjes.

  3. Roer de zure room los, meng er de helft van de dille onder en kruid met peper.

  4. Snij de ongeschilde appel in 2, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.

  5. Verdeel de guacamole, de rucola, de surimi, de appel en de rode ui over je glaasjes.

  6. Werk af met een toefje zure room en de rest van de dille. Verkruimel over elk glaasje ook een kroepoek.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 53 kcal
Energie 222 kj
Vet 3.6 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraat 3.6 g
Suiker 1.7 g
Vezel 0.9 g
Eiwit 1.1 g
Zout 0.3 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal