- Bewaar

- Bewaar
Glaasje met surimi, guacamole en kroepoek
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper de rode ui, hak de dille en snij de surimisticks in stukjes.
-
Roer de zure room los, meng er de helft van de dille onder en kruid met peper.
-
Snij de ongeschilde appel in 2, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
-
Verdeel de guacamole, de rucola, de surimi, de appel en de rode ui over je glaasjes.
-
Werk af met een toefje zure room en de rest van de dille. Verkruimel over elk glaasje ook een kroepoek.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snipper de rode ui, hak de dille en snij de surimisticks in stukjes.
-
Roer de zure room los, meng er de helft van de dille onder en kruid met peper.
-
Snij de ongeschilde appel in 2, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
-
Verdeel de guacamole, de rucola, de surimi, de appel en de rode ui over je glaasjes.
-
Werk af met een toefje zure room en de rest van de dille. Verkruimel over elk glaasje ook een kroepoek.