- Bewaar

- Bewaar
Griekse pasta met pitavlees, pompoen en feta
Onze drankensuggesties
Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Bier Maredsous Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes. Schil de wortel en snij in de lengte in 4. Snij daarna in kleine stukjes. Snij de rode uien in ringen. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de stukjes wortel en pompoen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de helft van de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de rode ui en de paprikablokjes 5 min. Voeg de pompoen en de wortel opnieuw toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en roerbak het pitavlees 5 min.
-
Meng het pitavlees en de groenten onder de pasta. Snipper de peterselie fijn.
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie. Verkruimel er de feta over.
Onze drankensuggesties
Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Bier Maredsous Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes. Schil de wortel en snij in de lengte in 4. Snij daarna in kleine stukjes. Snij de rode uien in ringen. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.
-
Kook de Griekse pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Kook intussen de stukjes wortel en pompoen 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit de helft van de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de rode ui en de paprikablokjes 5 min. Voeg de pompoen en de wortel opnieuw toe. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en roerbak het pitavlees 5 min.
-
Meng het pitavlees en de groenten onder de pasta. Snipper de peterselie fijn.
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de peterselie. Verkruimel er de feta over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Michel Torino Reserva Malbec Calchaquí Valley - Argentinië Bier Maredsous Blond Blond abdijbier