- Bewaar

- Bewaar
Groentewok met broccoli en veggiegehakt
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Curtius Smash Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn. Rasp de gember fijn.
-
Hak de broccoliroosjes fijn. Schil de steel en snij in blokjes van max. 1/2 cm.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de gember, de lente-uitjes en het knoflook 1 min.
-
Voeg het vegetarische gehakt en de blokjes broccolisteel toe. Roerbak 5 min.
-
Roer er de fijngehakte broccoli onder en laat nog 3 à 5 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Roer de groenten en het vegetarische gehakt onder de rijst en verdeel over borden of kommetjes.
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Curtius Smash Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn. Rasp de gember fijn.
-
Hak de broccoliroosjes fijn. Schil de steel en snij in blokjes van max. 1/2 cm.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een hoge braadpan of wok en bak de gember, de lente-uitjes en het knoflook 1 min.
-
Voeg het vegetarische gehakt en de blokjes broccolisteel toe. Roerbak 5 min.
-
Roer er de fijngehakte broccoli onder en laat nog 3 à 5 min. verder garen. Kruid met peper en zout.
-
Roer de groenten en het vegetarische gehakt onder de rijst en verdeel over borden of kommetjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Curtius Smash Blond bier