Havermoutbowl
- Bewaar

- Bewaar
Havermoutbowl
Dessert
1 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
495 kcal
Vet
8.6 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
87 g
Suiker
49.4 g
Vezel
12.9 g
Eiwit
10.4 g
Zout
0.3 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
De dag voordien: (5 min. + 1 nacht in de koelkast)
-
Snij de banaan in schijfjes. Doe samen met de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Voeg eventueel extra fruit toe naar smaak. Vul aan met de haverdrink.
-
Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.
-
Op het moment zelf: (5 min.)
-
Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
De dag voordien: (5 min. + 1 nacht in de koelkast)
-
Snij de banaan in schijfjes. Doe samen met de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Voeg eventueel extra fruit toe naar smaak. Vul aan met de haverdrink.
-
Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.
-
Op het moment zelf: (5 min.)
-
Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
495 kcal
Vet
8.6 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraat
87 g
Suiker
49.4 g
Vezel
12.9 g
Eiwit
10.4 g
Zout
0.3 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?