Havermoutbowl
Havermoutbowl

Havermoutbowl

Dessert
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 495 kcal
Vet 8.6 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 87 g
Suiker 49.4 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 10.4 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. De dag voordien: (5 min. + 1 nacht in de koelkast)
  3. Snij de banaan in schijfjes. Doe samen met de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Voeg eventueel extra fruit toe naar smaak. Vul aan met de haverdrink.

  4. Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.

  5. Op het moment zelf: (5 min.)
  6. Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. De dag voordien: (5 min. + 1 nacht in de koelkast)
  3. Snij de banaan in schijfjes. Doe samen met de havermout, het plantaardige alternatief voor yoghurt, de vanillesuiker en de kaneel in een bokaal. Voeg eventueel extra fruit toe naar smaak. Vul aan met de haverdrink.

  4. Sluit de bokaal af en laat een nacht staan in de koelkast.

  5. Op het moment zelf: (5 min.)
  6. Haal de bokaal uit de koelkast en roer de havermoutpap goed door elkaar.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 495 kcal
Vet 8.6 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 87 g
Suiker 49.4 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 10.4 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal