Havermoutpap met appel en kaneel
- Bewaar

- Bewaar
Havermoutpap met appel en kaneel
15 min.
Ontbijt
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
1054 kj
Energie
252 kcal
Vet
7 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraat
34 g
Suiker
17 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
11.9 g
Zout
0.2 g
natrium
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Breng de sojadrink aan de kook in een steelpan. Roer er de havermout en 1 koffiel. kaneel onder. Laat ± 10 min. al roerend op een zacht vuur inkoken tot een dikke pap.
-
Snij intussen de ongeschilde appelen in kleine stukjes.
-
Schep de havermoutpap in kommetjes en verdeel er de stukjes appel over. Werk af met de vloeibare honing en bestrooi met wat extra kaneel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
15 min.
-
Breng de sojadrink aan de kook in een steelpan. Roer er de havermout en 1 koffiel. kaneel onder. Laat ± 10 min. al roerend op een zacht vuur inkoken tot een dikke pap.
-
Snij intussen de ongeschilde appelen in kleine stukjes.
-
Schep de havermoutpap in kommetjes en verdeel er de stukjes appel over. Werk af met de vloeibare honing en bestrooi met wat extra kaneel.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
1054 kj
Energie
252 kcal
Vet
7 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraat
34 g
Suiker
17 g
Vezel
3.1 g
Eiwit
11.9 g
Zout
0.2 g
natrium
0.1 g
Gerelateerde recepten
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?