Havermoutpap met appel en kaneel
Havermoutpap met appel en kaneel

Havermoutpap met appel en kaneel

15 min.
Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1054 kj
Energie 252 kcal
Vet 7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 34 g
Suiker 17 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 11.9 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Breng de sojadrink aan de kook in een steelpan. Roer er de havermout en 1 koffiel. kaneel onder. Laat ± 10 min. al roerend op een zacht vuur inkoken tot een dikke pap.

  3. Snij intussen de ongeschilde appelen in kleine stukjes.

  4. Schep de havermoutpap in kommetjes en verdeel er de stukjes appel over. Werk af met de vloeibare honing en bestrooi met wat extra kaneel.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Breng de sojadrink aan de kook in een steelpan. Roer er de havermout en 1 koffiel. kaneel onder. Laat ± 10 min. al roerend op een zacht vuur inkoken tot een dikke pap.

  3. Snij intussen de ongeschilde appelen in kleine stukjes.

  4. Schep de havermoutpap in kommetjes en verdeel er de stukjes appel over. Werk af met de vloeibare honing en bestrooi met wat extra kaneel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1054 kj
Energie 252 kcal
Vet 7 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 34 g
Suiker 17 g
Vezel 3.1 g
Eiwit 11.9 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal