Komkommerbootje met garnaal en dille
Komkommerbootje met garnaal en dille

Komkommerbootje met garnaal en dille

Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 27 kcal
Vet 2.2 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 0.4 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1.5 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de minikomkommer in de lengte in 2 en snij elke helft in 3 stukken. Schraap er de zaadjes uit zodat je een kuiltje krijgt.

  2. Snij het vruchtvlees van de puntpaprika in fijne ringen.

  3. Vul de stukken komkommer met de garnaalsla.

  4. Werk af met een plukje dille en 1 à 2 paprikareepjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Snij de minikomkommer in de lengte in 2 en snij elke helft in 3 stukken. Schraap er de zaadjes uit zodat je een kuiltje krijgt.

  2. Snij het vruchtvlees van de puntpaprika in fijne ringen.

  3. Vul de stukken komkommer met de garnaalsla.

  4. Werk af met een plukje dille en 1 à 2 paprikareepjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 27 kcal
Vet 2.2 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 0.4 g
Suiker 0.4 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1.5 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal