Komkommerbootje met garnaal en dille
- Bewaar

- Bewaar
Komkommerbootje met garnaal en dille
Aperitiefhapje
6 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
27 kcal
Vet
2.2 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
0.4 g
Suiker
0.4 g
Vezel
0.2 g
Eiwit
1.5 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snij de minikomkommer in de lengte in 2 en snij elke helft in 3 stukken. Schraap er de zaadjes uit zodat je een kuiltje krijgt.
-
Snij het vruchtvlees van de puntpaprika in fijne ringen.
-
Vul de stukken komkommer met de garnaalsla.
-
Werk af met een plukje dille en 1 à 2 paprikareepjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snij de minikomkommer in de lengte in 2 en snij elke helft in 3 stukken. Schraap er de zaadjes uit zodat je een kuiltje krijgt.
-
Snij het vruchtvlees van de puntpaprika in fijne ringen.
-
Vul de stukken komkommer met de garnaalsla.
-
Werk af met een plukje dille en 1 à 2 paprikareepjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
27 kcal
Vet
2.2 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
0.4 g
Suiker
0.4 g
Vezel
0.2 g
Eiwit
1.5 g
Zout
0.2 g
Gerelateerde recepten
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?