- Bewaar

- Bewaar
Mummiebroodjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 10 à 15 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de broodjes open, maar niet volledig doormidden. Besmeer de binnenkanten van de broodjes met auberginecème. Bestrooi ze met de kaas.
-
Schil de pastinaak. Maak met een dunschiller fijne slierten van de pastinaak. Snij de slierten in de lengte in 2 zodat je mooie, dunne repen hebt. Wikkel de repen rond elk broodje om een mummie te maken.
-
Snij de olijven in schijfjes en geef er elke mummie oogjes mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
Liever geen auberginecrème?
Gebruik dan tomatensaus of roomkaas.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 10 à 15 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de broodjes open, maar niet volledig doormidden. Besmeer de binnenkanten van de broodjes met auberginecème. Bestrooi ze met de kaas.
-
Schil de pastinaak. Maak met een dunschiller fijne slierten van de pastinaak. Snij de slierten in de lengte in 2 zodat je mooie, dunne repen hebt. Wikkel de repen rond elk broodje om een mummie te maken.
-
Snij de olijven in schijfjes en geef er elke mummie oogjes mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
Liever geen auberginecrème?
Gebruik dan tomatensaus of roomkaas.