- Bewaar

- Bewaar
Ontbijttaart met havermout en frambozen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Prak de banaan fijn.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt intussen de kokosolie in een steelpan en meng er 2 eetl. honing onder.
-
Meng de havermout met het amandelpoeder, de kaneel en een snuifje zout. Roer er het kokosoliemengsel en de banaan onder.
-
Bekleed een taartvorm (Ø 26 cm) met bakpapier en verdeel er het havermoutmengsel over. Druk goed aan en zorg dat de hele bodem bedekt is. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Mix intussen de diepgevroren frambozen en meng er 2 eetl. honing onder.
-
Meng de vanillezaadjes onder de Griekse yoghurt. Verdeel over de taartbodem.
-
Lepel de frambozencoulis lichtjes door de Griekse yoghurt (zorg voor een marmereffect). Bewaar de taart in de koelkast.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Prak de banaan fijn.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Smelt intussen de kokosolie in een steelpan en meng er 2 eetl. honing onder.
-
Meng de havermout met het amandelpoeder, de kaneel en een snuifje zout. Roer er het kokosoliemengsel en de banaan onder.
-
Bekleed een taartvorm (Ø 26 cm) met bakpapier en verdeel er het havermoutmengsel over. Druk goed aan en zorg dat de hele bodem bedekt is. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Mix intussen de diepgevroren frambozen en meng er 2 eetl. honing onder.
-
Meng de vanillezaadjes onder de Griekse yoghurt. Verdeel over de taartbodem.
-
Lepel de frambozencoulis lichtjes door de Griekse yoghurt (zorg voor een marmereffect). Bewaar de taart in de koelkast.