- Bewaar

- Bewaar
Orecchiette met broccolini en witte bonen
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Bush Caractère Amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de broccolini in 3 à 4 stukken. Voeg de laatste 3 min. toe aan de pasta.
-
Spoel intussen de witte bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de ui fijn. Verhit de olijfolie in een grote pan en stoof de ui glazig. Voeg de witte bonen en de tomatenstukjes toe en kruid met peper en zout. Voeg 4 el water toe en laat nog 10 min. opwarmen.
-
Giet de pasta en de broccolini af en meng onder de saus.
Tip
Wist je dat broccolini ook wel bimi of aspergebroccoli genoemd wordt?
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Bush Caractère Amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de broccolini in 3 à 4 stukken. Voeg de laatste 3 min. toe aan de pasta.
-
Spoel intussen de witte bonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de ui fijn. Verhit de olijfolie in een grote pan en stoof de ui glazig. Voeg de witte bonen en de tomatenstukjes toe en kruid met peper en zout. Voeg 4 el water toe en laat nog 10 min. opwarmen.
-
Giet de pasta en de broccolini af en meng onder de saus.
Tip
Wist je dat broccolini ook wel bimi of aspergebroccoli genoemd wordt?
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Bush Caractère Amberbier