- Bewaar

- Bewaar
Parelhoenkroontje met broccolini, kroketten en pepersaus
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië Bier Leffe Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 10 min.
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Leg het parelhoenkroontje in een ovenschaal en bak ± 1 u. in de voorverwarmde oven (instructies: zie verpakking).
-
Meng intussen de olijfolie onder de wortelen en de broccolini en kruid met peper en zout. Verdeel over een bakplaat en zet ± 25 min. in de oven bij het parelhoenkroontje.
-
Verwarm de pepersaus in een steelpannetje.
-
Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.
-
Snij het parelhoenkroontje in sneetjes en verdeel samen met de groenten over de borden. Lepel er de saus rond (of serveer in aparte potjes op de borden). Geef er de kroketten bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië Bier Leffe Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
1 u. 10 min.
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Leg het parelhoenkroontje in een ovenschaal en bak ± 1 u. in de voorverwarmde oven (instructies: zie verpakking).
-
Meng intussen de olijfolie onder de wortelen en de broccolini en kruid met peper en zout. Verdeel over een bakplaat en zet ± 25 min. in de oven bij het parelhoenkroontje.
-
Verwarm de pepersaus in een steelpannetje.
-
Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.
-
Snij het parelhoenkroontje in sneetjes en verdeel samen met de groenten over de borden. Lepel er de saus rond (of serveer in aparte potjes op de borden). Geef er de kroketten bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië Bier Leffe Blond Blond abdijbier