Parelhoenkroontje met broccolini, kroketten en pepersaus
Parelhoenkroontje met broccolini, kroketten en pepersaus

Parelhoenkroontje met broccolini, kroketten en pepersaus

1 u. 10 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1237 kcal
Energie 5176 kj
Vet 77.2 g
Verzadigd vet 22.7 g
Koolhydraat 61.7 g
Suiker 13.3 g
Vezel 12.7 g
Eiwit 67.7 g
Zout 6.6 g
natrium 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 1 u. 10 min.
  2. Verwarm de oven voor op 175 °C.

  3. Leg het parelhoenkroontje in een ovenschaal en bak ± 1 u. in de voorverwarmde oven (instructies: zie verpakking).

  4. Meng intussen de olijfolie onder de wortelen en de broccolini en kruid met peper en zout. Verdeel over een bakplaat en zet ± 25 min. in de oven bij het parelhoenkroontje.

  5. Verwarm de pepersaus in een steelpannetje.

  6. Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.

  7. Snij het parelhoenkroontje in sneetjes en verdeel samen met de groenten over de borden. Lepel er de saus rond (of serveer in aparte potjes op de borden). Geef er de kroketten bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 1 u. 10 min.
  2. Verwarm de oven voor op 175 °C.

  3. Leg het parelhoenkroontje in een ovenschaal en bak ± 1 u. in de voorverwarmde oven (instructies: zie verpakking).

  4. Meng intussen de olijfolie onder de wortelen en de broccolini en kruid met peper en zout. Verdeel over een bakplaat en zet ± 25 min. in de oven bij het parelhoenkroontje.

  5. Verwarm de pepersaus in een steelpannetje.

  6. Bak de kroketten goudbruin in de friteuse op 175 °C.

  7. Snij het parelhoenkroontje in sneetjes en verdeel samen met de groenten over de borden. Lepel er de saus rond (of serveer in aparte potjes op de borden). Geef er de kroketten bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1237 kcal
Energie 5176 kj
Vet 77.2 g
Verzadigd vet 22.7 g
Koolhydraat 61.7 g
Suiker 13.3 g
Vezel 12.7 g
Eiwit 67.7 g
Zout 6.6 g
natrium 2.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Salento I.G.T. Verso Rosso Puglia - Italië Bier Leffe Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal