- Bewaar

- Bewaar
Peterseliewortelsoep met fijne eendenlever
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de peterseliewortel en snij in blokjes. Snij het preiwit fijn.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof het preiwit 3 à 5 min.
-
Voeg de peterseliewortel toe en overgiet met het water. Verkruimel er het bouillonblokje over. Breng aan de kook en laat 20 min. pruttelen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen de platte peterselie fijn en snij de eendenlever in kleine blokjes.
-
Giet de room bij de soep en mix fijn.
-
Verdeel de soep over de borden en werk af met de platte peterselie en de blokjes eendenlever.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Schil de peterseliewortel en snij in blokjes. Snij het preiwit fijn.
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof het preiwit 3 à 5 min.
-
Voeg de peterseliewortel toe en overgiet met het water. Verkruimel er het bouillonblokje over. Breng aan de kook en laat 20 min. pruttelen op een matig vuur. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen de platte peterselie fijn en snij de eendenlever in kleine blokjes.
-
Giet de room bij de soep en mix fijn.
-
Verdeel de soep over de borden en werk af met de platte peterselie en de blokjes eendenlever.