- Bewaar

- Bewaar
Pita met falafelburger, gebakken courgette en rauwkost
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Finca Museum `Vinea' Rosado Tempranillo D.O. Cigales - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in schijfjes.
-
Maak het falafelbeslag (instructies: zie verpakking). Voeg de tahin en het paneermeel toe. Vorm er 4 grote balletjes van en druk lichtjes aan tot burgers.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de courgetteschijfjes 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de falafelburgers 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm de pitabroodjes (baktijd: zie verpakking). Open ze en leg er een burger in. Werk af met hummus, rauwkost en gebakken courgette. Bestrooi met het sesamzaad.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Finca Museum `Vinea' Rosado Tempranillo D.O. Cigales - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (10 min.)
-
Snij de ongeschilde courgette in schijfjes.
-
Maak het falafelbeslag (instructies: zie verpakking). Voeg de tahin en het paneermeel toe. Vorm er 4 grote balletjes van en druk lichtjes aan tot burgers.
-
Bereiding:
-
Verhit 3 eetl. olijfolie in een pan en bak de courgetteschijfjes 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de falafelburgers 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Verwarm de pitabroodjes (baktijd: zie verpakking). Open ze en leg er een burger in. Werk af met hummus, rauwkost en gebakken courgette. Bestrooi met het sesamzaad.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Finca Museum `Vinea' Rosado Tempranillo D.O. Cigales - Spanje