- Bewaar

- Bewaar
Pizza met paddenstoelen en cheesy crust
Onze drankensuggesties
Bier Jack's Precious IPA Blond bier Wijn Weinberg Dolomiten I.G.T. 'Cuvée Paul' wit Kellerei St. Pauls Alto Adige - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier.
-
Strooi een deel van het plantaardig alternatief voor geraspte kaas langs de randen van het pizzadeeg. Vouw de randen van het deeg over het kaasalternatief en druk goed aan.
-
Snij de ui in dunne ringen.
-
Verdeel de passata gelijkmatig over het midden van het pizzadeeg tot aan de gevouwen korst. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de champignons, het knoflook en de uien over de tomatensaus. Bestrooi met de rest van het kaasalternatief, de oregano en het basilicum. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven of tot de korst goudbruin is.
Onze drankensuggesties
Bier Jack's Precious IPA Blond bier Wijn Weinberg Dolomiten I.G.T. 'Cuvée Paul' wit Kellerei St. Pauls Alto Adige - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier.
-
Strooi een deel van het plantaardig alternatief voor geraspte kaas langs de randen van het pizzadeeg. Vouw de randen van het deeg over het kaasalternatief en druk goed aan.
-
Snij de ui in dunne ringen.
-
Verdeel de passata gelijkmatig over het midden van het pizzadeeg tot aan de gevouwen korst. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de champignons, het knoflook en de uien over de tomatensaus. Bestrooi met de rest van het kaasalternatief, de oregano en het basilicum. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven of tot de korst goudbruin is.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Jack's Precious IPA Blond bier Wijn Weinberg Dolomiten I.G.T. 'Cuvée Paul' wit Kellerei St. Pauls Alto Adige - Italië