Pizza met paddenstoelen en cheesy crust
Pizza met paddenstoelen en cheesy crust

Pizza met paddenstoelen en cheesy crust

30 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 565 kcal
Energie 2364 kj
Vet 20.5 g
Verzadigd vet 10.9 g
Koolhydraat 77 g
Suiker 9.5 g
Vezel 5.8 g
Eiwit 14.1 g
Zout 5 g
natrium 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier.

  2. Strooi een deel van het plantaardig alternatief voor geraspte kaas langs de randen van het pizzadeeg. Vouw de randen van het deeg over het kaasalternatief en druk goed aan.

  3. Snij de ui in dunne ringen.

  4. Verdeel de passata gelijkmatig over het midden van het pizzadeeg tot aan de gevouwen korst. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de champignons, het knoflook en de uien over de tomatensaus. Bestrooi met de rest van het kaasalternatief, de oregano en het basilicum. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven of tot de korst goudbruin is.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier.

  2. Strooi een deel van het plantaardig alternatief voor geraspte kaas langs de randen van het pizzadeeg. Vouw de randen van het deeg over het kaasalternatief en druk goed aan.

  3. Snij de ui in dunne ringen.

  4. Verdeel de passata gelijkmatig over het midden van het pizzadeeg tot aan de gevouwen korst. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de champignons, het knoflook en de uien over de tomatensaus. Bestrooi met de rest van het kaasalternatief, de oregano en het basilicum. Bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven of tot de korst goudbruin is.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 565 kcal
Energie 2364 kj
Vet 20.5 g
Verzadigd vet 10.9 g
Koolhydraat 77 g
Suiker 9.5 g
Vezel 5.8 g
Eiwit 14.1 g
Zout 5 g
natrium 2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Jack's Precious IPA Blond bier Wijn Weinberg Dolomiten I.G.T. 'Cuvée Paul' wit Kellerei St. Pauls Alto Adige - Italië

Bekijk het recept digitaal