- Bewaar

- Bewaar
Tomaten-komkommersalade met verse kruiden en pijnboompitjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de tomaten in dunne plakken.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in plakken van 1 cm dik, vervolgens in repen van 1 cm en ten slotte in blokjes van 1 cm.
-
Snij de ui in hele dunne ringen en snipper de verse kruiden fijn. Snij de olijven in ringen.
-
Verdeel de plakjes tomaat over een serveerschotel en bestrooi met de blokjes komkommer, de olijven en de uiringen. Besprenkel met de olijfolie en de balsamicoazijn. Werk af met peper en zout, de pijnboompitten en de kruiden.
Serveertip
Serveer de salade niet te koud, op kamertemperatuur is ideaal.
Ook lekker
varieer met verschillende soorten tomaten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Snij de tomaten in dunne plakken.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in plakken van 1 cm dik, vervolgens in repen van 1 cm en ten slotte in blokjes van 1 cm.
-
Snij de ui in hele dunne ringen en snipper de verse kruiden fijn. Snij de olijven in ringen.
-
Verdeel de plakjes tomaat over een serveerschotel en bestrooi met de blokjes komkommer, de olijven en de uiringen. Besprenkel met de olijfolie en de balsamicoazijn. Werk af met peper en zout, de pijnboompitten en de kruiden.
Serveertip
Serveer de salade niet te koud, op kamertemperatuur is ideaal.
Ook lekker
varieer met verschillende soorten tomaten.