- Bewaar

- Bewaar
Vegan wok met sobanoedels, tempé en spitskool
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Bier Chouffe Alcoholvrij Alcoholvrij bier Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac-Saint-Emilion Wijn Vintense Merlot Alcoholvrije wijn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het harde gedeelte uit de spitskool en snij de kool in heel fijne reepjes.
-
Schil de selder en snij in dunne plakjes.
-
Snij de rode paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in reepjes.
-
Snij de grotere champignons in plakken.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de groene selder en de spitskool 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de champignons en de paprikareepjes 5 min. Haal uit de wok.
-
Kook intussen de noedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de tempé 4 min. Voeg de sambal oelek en de gember toe en laat nog 1 min. bakken. Meng er daarna de noedels, de groenten en de ketjap onder en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Schep de noedelwok in 4 kommetjes en werk af met de platte peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Bier Chouffe Alcoholvrij Alcoholvrij bier Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac-Saint-Emilion Wijn Vintense Merlot Alcoholvrije wijn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij het harde gedeelte uit de spitskool en snij de kool in heel fijne reepjes.
-
Schil de selder en snij in dunne plakjes.
-
Snij de rode paprika in de lengte in 2 en verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten. Snij in reepjes.
-
Snij de grotere champignons in plakken.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in een wok en roerbak de groene selder en de spitskool 5 min. Haal uit de wok.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en roerbak de champignons en de paprikareepjes 5 min. Haal uit de wok.
-
Kook intussen de noedels in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de wok en bak de tempé 4 min. Voeg de sambal oelek en de gember toe en laat nog 1 min. bakken. Meng er daarna de noedels, de groenten en de ketjap onder en laat nog even opwarmen.
-
Afwerking:
-
Schep de noedelwok in 4 kommetjes en werk af met de platte peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Bier Chouffe Alcoholvrij Alcoholvrij bier Wijn Charmes de Taureau A.O.P. Lussac-Saint-Emilion Wijn Vintense Merlot Alcoholvrije wijn