- Bewaar

- Bewaar
Zalmburger met pikante wokgroentjes en gebakken krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Dobbel Palm Amberbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snipper het bieslook fijn. Meng 1/3 van het bieslook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een wok en roerbak de wokmix 10 min. Roer er de laatste 2 min. de prinsessenbonen onder.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in de kookpot van de prinsessenbonen en bak de krieltjes 10 min. goudbruin. Roer er de rest van het bieslook onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de zalmburgers 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Verdeel de zalmburgers, de krielaardappelen en de groenten over de borden en lepel er de Griekse yoghurt over.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Kook samen met 100 g prinsessenbonen 20 min. gaar in water. Giet af. 2 Kook intussen 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel daarna onder koud water en pel het. 3 Mix 1/2 ei met de aardappel en de prinsessenbonen. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Dobbel Palm Amberbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snipper het bieslook fijn. Meng 1/3 van het bieslook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit intussen 1/3 van de olijfolie in een wok en roerbak de wokmix 10 min. Roer er de laatste 2 min. de prinsessenbonen onder.
-
Verhit 1/3 van de olijfolie in de kookpot van de prinsessenbonen en bak de krieltjes 10 min. goudbruin. Roer er de rest van het bieslook onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de zalmburgers 5 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Verdeel de zalmburgers, de krielaardappelen en de groenten over de borden en lepel er de Griekse yoghurt over.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukjes. Kook samen met 100 g prinsessenbonen 20 min. gaar in water. Giet af. 2 Kook intussen 1 ei 10 min. hard in kokend water. Spoel daarna onder koud water en pel het. 3 Mix 1/2 ei met de aardappel en de prinsessenbonen. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Dobbel Palm Amberbier Wijn Michel Torino 'Colección' Torrontés Cafayate Valley - Argentinië