- Bewaar

- Bewaar
Oesterzwammen met noten en truffelolie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Hak de macadamia- en hazelnoten grof en rooster kort in de pan tot ze lichtbruin kleuren.
-
Verwijder de steeltjes van de oesterzwammen en scheur eventueel in 2.
-
Snipper de sprietjes bieslook fijn.
-
Verhit de olijfolie en boter in een pan en leg er de oesterzwammen naast elkaar in. Bak 5 min. tot ze goudbruin zijn. Draai om, besprenkel met de azijn en bak nog 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over potjes, strooi er de geroosterde noten over en besprenkel met enkele druppels truffelolie. Versier met fijngesnipperd bieslook. Dien warm of lauw op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Hak de macadamia- en hazelnoten grof en rooster kort in de pan tot ze lichtbruin kleuren.
-
Verwijder de steeltjes van de oesterzwammen en scheur eventueel in 2.
-
Snipper de sprietjes bieslook fijn.
-
Verhit de olijfolie en boter in een pan en leg er de oesterzwammen naast elkaar in. Bak 5 min. tot ze goudbruin zijn. Draai om, besprenkel met de azijn en bak nog 3 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel over potjes, strooi er de geroosterde noten over en besprenkel met enkele druppels truffelolie. Versier met fijngesnipperd bieslook. Dien warm of lauw op.