- Bewaar

- Bewaar
American pancakes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten samen met het zout heel stijf.
-
Meng de bloem met het bakpoeder in een mengkom en voeg 2 dl melk toe.
-
Klop de eidooiers samen met 2 dl melk tot een glad mengsel en meng het onder het bloemmengsel.
-
Meng de opgeklopte eiwitten en de parelsuiker voorzichtig onder het deeg met een houten lepel.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er ± 1/3 kl. boter in per pannenkoek. Schep 1 kleine pollepel beslag in de pan en draai met de pan zodat de bodem mooi bedekt is. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Maak zo 12 pancakes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Klop de eiwitten samen met het zout heel stijf.
-
Meng de bloem met het bakpoeder in een mengkom en voeg 2 dl melk toe.
-
Klop de eidooiers samen met 2 dl melk tot een glad mengsel en meng het onder het bloemmengsel.
-
Meng de opgeklopte eiwitten en de parelsuiker voorzichtig onder het deeg met een houten lepel.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag en smelt er ± 1/3 kl. boter in per pannenkoek. Schep 1 kleine pollepel beslag in de pan en draai met de pan zodat de bodem mooi bedekt is. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Maak zo 12 pancakes.