- Bewaar

- Bewaar
Coupe `Tutti frutti'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 2 u. rust in de koelkast
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Snij intussen de perzik, de kiwi, de mango en de druiven in kleine stukjes.
-
Pers de citroen. Snij het vanillestokje in 2 en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje. Meng het citroensap en de zaadjes onder de frambozencoulis. Voeg eventueel wat likeur toe.
-
Meng de helft van alle fruit (behalve de aalbessen) onder de coulis. Laat min. 2 u. rusten in de koelkast.
-
Klop de room stijf met de bloemsuiker.
-
Verdeel de coulis met het fruit over coupes en voeg de bolletjes ijs toe. Vul aan met de rest van het fruit. Werk af met toefjes slagroom en een takje aalbessen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 2 u. rust in de koelkast
-
Laat de frambozencoulis ontdooien.
-
Snij intussen de perzik, de kiwi, de mango en de druiven in kleine stukjes.
-
Pers de citroen. Snij het vanillestokje in 2 en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje. Meng het citroensap en de zaadjes onder de frambozencoulis. Voeg eventueel wat likeur toe.
-
Meng de helft van alle fruit (behalve de aalbessen) onder de coulis. Laat min. 2 u. rusten in de koelkast.
-
Klop de room stijf met de bloemsuiker.
-
Verdeel de coulis met het fruit over coupes en voeg de bolletjes ijs toe. Vul aan met de rest van het fruit. Werk af met toefjes slagroom en een takje aalbessen.