- Bewaar

- Bewaar
Couscous met gegrilde groenten en groenteburger
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Royal de Jarras ‘Tête de Cuvée’ Gris de Gris A.O.P. Sable de Camargue Bier Kasteel Donker Sterk donker bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
50 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de pastinaak, de rapen, de zoete aardappelen en de rode biet. Snij in hapklare stukken.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de groenten over. Besprenkel met de helft van de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng goed en zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Los intussen het bouillonblokje op in het heet water. Doe de couscous in een grote kom en giet er de groentebouillon over. Dek af en laat 10 min. zwellen. Maak los met een vork en meng er 1/4 van de olijfolie onder.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de groenteburgers 3 min. aan elke kant.
-
Snipper de blaadjes koriander fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). Meng de yoghurt met de helft van de koriander, zwarte peper en zout.
-
Haal de groenten uit de oven en meng er de rest van de koriander onder.
-
Verdeel de couscous over de borden en lepel er de groenten over. Serveer met de groenteburgers en de yoghurtdressing. Werk af met blaadjes koriander.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g rode biet en 50 g zoete aardappel. Snij in blokjes. Snipper 1 takje verse koriander fijn. 2 Kook de groenten 15 min. in water. Voeg na 5 min. 25 g couscous toe. Giet af. 3 Voeg de koriander toe en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Royal de Jarras ‘Tête de Cuvée’ Gris de Gris A.O.P. Sable de Camargue Bier Kasteel Donker Sterk donker bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
50 min.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Schil de pastinaak, de rapen, de zoete aardappelen en de rode biet. Snij in hapklare stukken.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier en verdeel er de groenten over. Besprenkel met de helft van de olijfolie en kruid met zwarte peper en zout. Meng goed en zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Los intussen het bouillonblokje op in het heet water. Doe de couscous in een grote kom en giet er de groentebouillon over. Dek af en laat 10 min. zwellen. Maak los met een vork en meng er 1/4 van de olijfolie onder.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de groenteburgers 3 min. aan elke kant.
-
Snipper de blaadjes koriander fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking). Meng de yoghurt met de helft van de koriander, zwarte peper en zout.
-
Haal de groenten uit de oven en meng er de rest van de koriander onder.
-
Verdeel de couscous over de borden en lepel er de groenten over. Serveer met de groenteburgers en de yoghurtdressing. Werk af met blaadjes koriander.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g rode biet en 50 g zoete aardappel. Snij in blokjes. Snipper 1 takje verse koriander fijn. 2 Kook de groenten 15 min. in water. Voeg na 5 min. 25 g couscous toe. Giet af. 3 Voeg de koriander toe en mix fijn. Meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Royal de Jarras ‘Tête de Cuvée’ Gris de Gris A.O.P. Sable de Camargue Bier Kasteel Donker Sterk donker bier