- Bewaar

- Bewaar
Crispy smashed potatoes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
-
Kook de krielaardappelen 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op een hoog vuur.
-
Duw de krielaardappelen 1 voor 1 plat met een bord of de onderkant van een kop.
-
Bestrijk een kleine bakplaat of vuurvaste schotel met olijfolie en leg er de aardappelen op. Snij de kruidenboter in schijfjes en leg op elke aardappel een half schijfje.
-
Bereiding op de barbecue (45 min.)
-
Plaats de bakplaat of schotel op de grill van een goed warme barbecue en zet het deksel erop. Bak 45 min. tot de krielaardappelen goed krokant zijn.
-
Werk af met peper en himalayazout.
Barbecue of oven
Gebruik een barbecue met deksel voor deze bereiding. Of bak de aardappelen 45 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Ook lekker!
Vervang de kruidenboter door olijfolie en geraspte parmezaan.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
-
Kook de krielaardappelen 15 à 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op een hoog vuur.
-
Duw de krielaardappelen 1 voor 1 plat met een bord of de onderkant van een kop.
-
Bestrijk een kleine bakplaat of vuurvaste schotel met olijfolie en leg er de aardappelen op. Snij de kruidenboter in schijfjes en leg op elke aardappel een half schijfje.
-
Bereiding op de barbecue (45 min.)
-
Plaats de bakplaat of schotel op de grill van een goed warme barbecue en zet het deksel erop. Bak 45 min. tot de krielaardappelen goed krokant zijn.
-
Werk af met peper en himalayazout.
Barbecue of oven
Gebruik een barbecue met deksel voor deze bereiding. Of bak de aardappelen 45 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Ook lekker!
Vervang de kruidenboter door olijfolie en geraspte parmezaan.