- Bewaar

- Bewaar
Hartige quinoasalade met aardbei
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Spoel de quinoa onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de rode ui in halvemaantjes, de groene selder en de komkommer in kleine blokjes en snipper het knoflook fijn. Pers de citroen.
-
Hak de peterselie en de pistachenoten fijn en meng met de olijfolie, het knoflook en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Meng alles behalve de aardbeien onder elkaar in een grote kom. Snij de aardbeien in 2 en schik ze op de salade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Spoel de quinoa onder koud water. Kook gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij intussen de rode ui in halvemaantjes, de groene selder en de komkommer in kleine blokjes en snipper het knoflook fijn. Pers de citroen.
-
Hak de peterselie en de pistachenoten fijn en meng met de olijfolie, het knoflook en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Meng alles behalve de aardbeien onder elkaar in een grote kom. Snij de aardbeien in 2 en schik ze op de salade.