- Bewaar

- Bewaar
Kruidig groentestoofpotje met vegetarische worst
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve des Tuguets A.O.P. Madiran Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil de wortelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verhit 1/3 olijfolie in een pan en bak de veggie worsten ± 15 min. (instructies: zie verpakking).
-
Kook intussen de ongeschilde krieltjes ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Snij ze eventueel middendoor. Giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de wortelen toe en roerbak 8 min.
-
Roer er de spinazie onder en breng op smaak met het korianderpoeder, peper en zout. Laat de spinazie 2 min. slinken.
-
Spoel intussen de witte bonen onder koud water en laat uitlekken. Roer onder de groenten en laat opwarmen. Meng daarna onder de krieltjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve des Tuguets A.O.P. Madiran Bier Chimay Goud Blond trappistenbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snipper de ui en het knoflook fijn. Schil de wortelen en snij in schijfjes van 1/2 cm.
-
Verhit 1/3 olijfolie in een pan en bak de veggie worsten ± 15 min. (instructies: zie verpakking).
-
Kook intussen de ongeschilde krieltjes ± 10 min. gaar in lichtgezouten water. Snij ze eventueel middendoor. Giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 1 min. Voeg de wortelen toe en roerbak 8 min.
-
Roer er de spinazie onder en breng op smaak met het korianderpoeder, peper en zout. Laat de spinazie 2 min. slinken.
-
Spoel intussen de witte bonen onder koud water en laat uitlekken. Roer onder de groenten en laat opwarmen. Meng daarna onder de krieltjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Réserve des Tuguets A.O.P. Madiran Bier Chimay Goud Blond trappistenbier